​Kontakt os på

Telefon: 56 31 21 63​

E-mail: hara@pronor.dk

Autoelektro firma tilbyder forskellige løsninger inden for autoelektroteknik

I mange år har Haslev Elektro arbejdet med autoelektroteknik og fejlfinding på kørende materiel, herunder fejl på elektronikken. Autoelektro reparation af startere og generatorer udføres, men vi kan også levere en ombytningsenhed, hvis ikke det kan betale sig at reparere starteren eller generatoren.

Startere og generatorer:

Vi kan levere startere og generatorer fra Bosch, Elstock eller Holger Christiansen som nye eller i ombytning.

Varta-batterier:

Varta har et meget bredt program i batterier, og vi kan levere en del startbatterier direkte fra vores eget lager. Derved sikres du en hurtig og god service.

Vi tilbyder alle slags løsninger inden for autoelektro

​Vi tilbyder forskellige løsninger inden for autoelektro som for eksempel originale og universale elrudesystemer samt mange typer af centrallåsesystemer. En kabine- eller motorvarmer er en fornøjelse i de kolde danske vintermåneder. Måske står du i Køge, Faxe eller Næstved og mangler en motorcykelalarm eller en startspærrer. Desuden leverer vi alarmer og startspærrer til biler (både 12 og 24 volt) som en del af vores service inden for autoelektro. Vi kan i det hele taget både levere og montere mange forskellige autoelektro løsninger.

Vi tilbyder også fartpiloter

Det kan være en god ide med en fartpilot, og vi har fartpiloter som en del af vores brede autoelektro sortiment, så du kan undgå kedelige fartbøder. Desuden får du en meget bedre køreoplevelse, der ligefrem kan spare på brændstoffet.

Du er velkommen til at komme forbi og få en snak, men du kan også ringe på telefon 56 31 21 63 eller på mailen hara@pronor.dk. Vi er altid klar med et godt tilbud og en hurtig montering af dit nye autoelektro.​

​Har du nogen spørgsmål?

Beskriv dem gerne her, så vender vi tilbage snarest muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder bl.a. med:​

Haslev Elektro ApS     /     Islandsgade 34     /     4690 Haslev     /     Telefon: 56 31 21 63     /     E-mail: hara@pronor.dk    /     CVR: 10393701