​Kontakt os på

Telefon: 56 31 21 63​

E-mail: hara@pronor.dk

Elektromotor handel, salg & service

Haslev Elektro har mere end 39 års erfaring inden for elektroteknik, handel og service. Service er en stor del af vores identitet, ligesom enhver slags elektromotor er et kerneområde for Haslev Elektro. Vi sælger og yder service til en lang række virksomheder, der er relateret til elektromotorer. Vores service kan være omvikling, lejeskift og forebyggende vedligehold.

Vores forhandling af ABB-motorer skaber mulighed for den perfekte løsning, når der skal designes og vælges elektromotor i samråd med vores kunder, og det er altid vigtigt for os, at kunden er i fokus og får den bedste løsning.

Produktion af elektromotor

Haslev Elektro kan producere en elektromotor i hvilken som helst mængde. Og vi står gerne til rådighed med design og produktion af jeres nye elektromotor. Vi kan også producere og levere en specialfremstillet elektromotor, hvis det er dit behov og ønske. I samråd med vores kunder afdækker vi altid det aktuelle behov og finder en perfekt og varig løsning.

Fordele ved elektromotoren

Der er mange fordele ved en elektromotor, og vi varetager vedligehold og service. Det er normalt billigere at vedligeholde og servicere en elektromotor end andre motorer, og dertil kommer en god og stabil driftsikkerhed.

Du er altid velkommen til at kigge forbi og få en snak med os om dine muligheder. Der er mange penge at spare ved at tage det rigtige valg af elektromotor. Kontakt os på telefon 56 31 21 63 eller på mailen hara@pronor.dk for at få et uforpligtende tilbud og for at høre, hvad vi kan gøre for dig. Haslev Elektro ligger i øvrigt i et naturligt knudepunkt mellem Køge, Faxe og Næstved, hvilket gør det nemt at komme forbi vores kontor.​

​Har du nogen spørgsmål?

Beskriv dem gerne her, så vender vi tilbage snarest muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder bl.a. med:​

Haslev Elektro ApS     /     Islandsgade 34     /     4690 Haslev     /     Telefon: 56 31 21 63     /     E-mail: hara@pronor.dk    /     CVR: 10393701