​Kontakt os på

Telefon: 56 31 21 63​

E-mail: hara@pronor.dk

Gearmotor i alle størrelser og mange modeller

​Haslev Elektro kan levere gearmotorer i alle størrelse og mange udformninger, herunder gearmotorer, der opfylder de nyeste krav til høj virkningsgrad. Vi kan også fremskaffe reservedele til en ældre gearmotor, hvis den skal repareres. Desuden kan vi hjælpe med dimensionering og valg af en ny gearmotor. Vi har en stor erfaring med gearmotorer, og den bruger vi gerne til at råde og vejlede vores kunder.

Vi kan levere gearmotorer til alle typer af produktionsvirksomheder og produktionsanlæg i blandt andet Næstved, Faxe og Køge eller andre steder på Sjælland.

Vi sælger, vedligeholder og reparerer gearmotorer

Vi har et stort udvalg, hvor du kan finde den gearmotor, som passer dig bedst. Der findes mange forskellige udgaver, og vi er leveringsdygtige i enhver form for gearmotor, uagtet den skal være stor eller lille.

Vi rådgiver gerne vores kunder, om det er bedst med en helt ny gearmotor eller med en reparation. Og har vi ikke reservedelen på lager, fremskaffer vi den hurtigst muligt. Vi lægger altid vægt på at få løst en opgave, så hurtigt som muligt, uagtet det drejer sig om salg, vedligeholdelse eller reparation.

Ny gearmotor til din produktionsvirksomhed

Skal din virksomhed have en ny gearmotor, råder og vejleder vi jer i at få den helt rigtige gearmotor fra starten af. Derved undgår du at vælge en forkert, der måske er for lille og går for hurtigt i stykker. En gearmotor skal naturligvis passe til den forventede arbejdsbelastning, og derfor er det vigtigt at få den dimensioneret korrekt.

Det korrekte valg af en gearmotor vil spare jer for penge på længere sigt. Ring og få et uforpligtende tilbud på telefon 56 31 21 63, eller eller skriv en mail på hara@pronor.dk og lav en aftale med vores dygtige fagfolk, så vi kan tale om dine behov.

​Har du nogen spørgsmål?

Beskriv dem gerne her, så vender vi tilbage snarest muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder bl.a. med:​

Haslev Elektro ApS     /     Islandsgade 34     /     4690 Haslev     /     Telefon: 56 31 21 63     /     E-mail: hara@pronor.dk    /     CVR: 10393701