​Kontakt os på

Telefon: 56 31 21 63​

E-mail: hjr@hael.dk

Hvorfor vælge Haslev Elektro

​Vi har døgnservice og kan derfor altid kontaktes pr. telefon, vi mener det er vigtigt at vores kunder kan få hjælp, hvis en maskine pludseligt er brudt ned - vores dygtige mangeårige medarbejdere vil stå klar, hvis uheldet skulle være ude.

Vi lægger stor vægt på at tablere et tæt samarbejde

- med vores kunder, for at sikre valget af de rigtige produkter og serviceydelser, vi mener det vigtigt at en vare eller serviceydelse leveres til den pris og kvalitet, som er aftalt og at leveringsdatoen overholdes.

Vi vælger leverandører, hvor der er garanti for kvaliteten i produktet, sikkerhed for at få teknisk support, hvis der opstår et behov for det - og endelig garanti for leverering af reservedele ved en evt. reparation .

Ring til os på nummeret 56312163​ eller på mailen hjr@hael.dk for mere info.

Vi samarbejder bl.a. med:​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Haslev Elektro ApS     /     Islandsgade 34     /     4690 Haslev     /     Telefon: 56312163     /     E-mail: hjr@hael.dk    /     CVR: 10393701