​Kontakt os på

Telefon: 56 31 21 63​

E-mail: hjr@hael.dk

Pumper i alle størrelser og udformninger

Haslev Elektro tilbyder pumper i alle størrelser og udformninger. Fælles for alle vores produkter er, at de opfylder de nyeste krav i forhold til høj virkningsgrad. Grundfos er vores hovedleverandør af pumper, men vi kan også levere andre fabrikater. Vi hjælper gerne med både dimensionering og valg af pumpe.

Vi leverer overalt på Sjælland, uagtet du er i Faxe, Næstved, Køge eller et helt andet sted. Det betyder intet for os. Det vigtigste er, at du får den rigtige pumpe og en god service.

Dimensionering ved valg af pumper

Når man vælger pumper, er det vigtigt at finde ud af, hvad den egentlig skal kunne. Vi hjælper gerne med dimensionering og valg, så du kan få den helt rigtige løsning. Vælger man derimod pumper, der er for små, går de hurtigt i stykker, fordi de ikke passer til det reelle stykke arbejde, som de skal klare. Derfor er det vigtigt at vælge den korrekte dimensionering.

Vores erfaring hjælper med det bedste valg

Det bedste valg af pumper afhænger af dit behov og eventuelle særlige ønsker. Hvad skal der pumpes, hvor tit skal pumpen køre, og hvornår skal den kører. Vi deler gerne af vores mangeårige erfaringer, hvorved vi sammen kan finde ud af, hvad der er den rigtige løsning for jer. Når den rigtige løsning er fundet, servicerer og vedligeholder vi gerne dine pumper, således I får en god, holdbar og langvarig løsning, der vil spare jer for både bekymringer og penge.

Vi hjælper gerne med dimensionering og valg af udstyr. Ring til os på telefon 56 31 21 63 eller skriv en mail på hjr@hael.dk for at aftale nærmere.

Vi samarbejder bl.a. med:​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Haslev Elektro ApS     /     Islandsgade 34     /     4690 Haslev     /     Telefon: 56312163     /     E-mail: hjr@hael.dk    /     CVR: 10393701