​Kontakt os på

Telefon: 56 31 21 63​

E-mail: hara@pronor.dk

​Ventilationsanlæg til industri, produktion og kontor

​Ventilationsanlæg benyttes primært i industrien og til andre industriformål, og derfor er der stor forskel på størrelse og kapacitet, når det handler om ventilationsanlæg. Det kan for eksempel være et maskinrum, der skal køles ned eller have en bestemt temperatur, når der arbejdes og produceres. Det kan også være til afkøling af selve maskinen, så motoren ikke bliver overophedet.

​Ventilations- og klimaanlæg til både produktion og kontor

Et godt indeklima kræver et effektivt ventilationsanlæg, der passer til både bygning og lokaler. Det er hovedsageligt industrien, men også kontorbygninger, der kan nyde godt af ventilationsanlæg med henblik på et godt arbejdsklima. Derved er det ikke kun produktionshaller, der har brug for en god ventilation, men alle former for arbejdspladser.

Vi arbejder primært i omegnen af Faxe, Næstved og Køge, men vi kører gerne på hele Sjælland, hvor vi servicerer både nye og gamle anlæg. Service, klargøring, reparation og opsætning er vores styrke inden for ventilationsanlæg. Vi har med andre ord den rette erfaring til at anbefale den bedste løsning til vores kunder. Vi ved, hvad der vil spare penge på længere sigt.

Vi rådgiver og vejleder omkring ventilationsanlæg

Du er med andre ord altid velkommen til at tage os med på råd, når og hvis du overvejer at få et nyt ventilationsanlæg. Lad os beregne de korrekte dimissioner, der passer til jeres behov og til den reelle arbejdsbelastning. Tal derfor med os, inden I tager en beslutning.

Vi gennemgår de forskellige muligheder for ventilationsanlæg, og sammen finder vi den bedste løsning. Alle anlæg er forskellige og har derfor forskellige størrelser, som skal matche de aktuelle behov. Vi er også gerne med fra starten af helt nye byggeprojekter, hvor vi kan arbejde tæt sammen med bygherren og de forskellige faggrupper. Ring til os på telefon 56 31 21 63 eller send os en mail på hara@pronor.dk, så vi sammen kan finde den bedste løsning inden for ventilationsanlæg.

​Har du nogen spørgsmål?

Beskriv dem gerne her, så vender vi tilbage snarest muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder bl.a. med:​

Haslev Elektro ApS     /     Islandsgade 34     /     4690 Haslev     /     Telefon: 56 31 21 63     /     E-mail: hara@pronor.dk    /     CVR: 10393701